Products kita

Precision lan linuwih

Saka wadhah kanggo brake, proses Manufaktur spring Minglian kang menehi tliti lan linuwih ing aplikasi karo kualitas unparalleled, welcome kanggo rembugan.

Babagan awake dhewe

Jiangsu MINGLIAN Railway transportasi EQUIPMENT CO., LTD dumunung ing pesisir Taihu Lake. Perusahaan wis padha kualifikasi produksi lan kaluwihan technical saka Liyang MINGJIN SPRING CO., LTD, karo mode Manajemen langkung majeng lan tim Manajemen inovatif, wiwit saka 2014. Perusahaan kalebu area 100 mu lan wilayah construction 60,000 ㎡. Wis 180 karyawan kalebu 20 teknisi.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • asgaseg (2)
  • asgaseg (3)
  • asgaseg (4)
  • asgaseg (1)
Tampilan Online Chat!