Produktet tona

Saktësinë dhe besueshmërinë

Nga enë për të frenave, procesi i prodhimit pranverë Minglian ofron saktësi dhe besueshmërinë në çdo kërkesë me cilësi të pashembullt, të mirëpritur për të negociuar.

Rreth nesh

Jiangsu MINGLIAN HEKURUDHORE TRANSPORTI EQUIPMENT CO., LTD është e vendosur në bregun e Liqenit Taihu. Kompania ka mbledhur kualifikimin e prodhimit dhe avantazhet teknike të Changzhou MINGJIN SPRING CO., LTD, me një mënyrë më të avancuar të menaxhimit dhe një ekip të reja të menaxhimit, filloi nga viti 2014. Kompania mbulon një sipërfaqe prej 100 mu dhe ka një sipërfaqe ndërtimi prej 60,000 ㎡. Ajo ka 180 punonjës duke përfshirë 20 teknikë.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • asgaseg (2)
  • asgaseg (3)
  • asgaseg (4)
  • asgaseg (1)
WhatsApp Online Chat!