Produk kami

Precision jeung reliabilitas

Ti wadahna kana marake, prosés manufaktur spring Minglian urang nyadiakeun precision jeung reliabilitas dina sagala aplikasi kalawan kualitas unparalleled, ngabagéakeun negotiate.

Tentang Kami

Jiangsu MINGLIAN Railway Transportasi parabot CO., LTD perenahna di basisir Taihu Tasik. Parusahaan geus kumpul kualifikasi produksi jeung kaunggulan teknis ngeunaan CHANGZHOU MINGJIN cinyusu CO., LTD, sareng mode manajemén beuki canggih jeung hiji tim manajemen inovatif, mimiti ti 2014. parusahaan nyertakeun wewengkon 100 mu sarta ngabogaan aréa pangwangunan 60.000 ㎡. Cai mibanda 180 pagawé kaasup 20 technicians.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • asgaseg (2)
  • asgaseg (3)
  • asgaseg (4)
  • asgaseg (1)
WhatsApp Online Chat!